Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Stoffán György: Gondolatok egy
  2007-01-01 15:23:19, hétfő
 
  Stoffán György: Gondolatok egy gyilkosság után



Szaddam elnököt felakasztották. A világ tétován áll a történetek előtt, de tudja minden gondolkodó ember, hogy itt valami hibázik, Valami nincs rendjén! Hiszen egy lerohant, hazugságokkal, rágalmakkal megtámadott ország első emberét ölték meg azok, akik az olajkészletért mindenre képesek, a akiknek nem számít, hogy saját állampolgáraikat ölik-e meg, vagy idegen országok lakosait küldik a másvilágra. Sátáni összeesküvés áldozata lett Szaddam Husszein.



A történések sorát ismerjük. Amerika és Anglia, mint szövetségesek megtámadnak egy országot, amelynek olaja kellett nekik, s a háború elindítása előtt rágalmak százait harsogta a média. Semmi sem volt igaz abból, amit hallhattunk, olvashattunk Szaddamról és rendszeréről. Illetve, ha igaz volt is bármi, azt nem lehet európai szemmel értékelni. Más kultúra, más szellemiség, más közeg az, amelyben Szaddam Husszein rendet és békét tartott fenn. S mert minden más, a rend fenntartásának eszközei is mások abban a világban. Nem érthetjük annak a világnak a sajátosságait, erkölcsi normáit, mert ott mások az erkölcsi szabályok. Másként tart rendet a Korán és másként a Biblia. Bár ez utóbbi Európában hovatovább semmit sem jelent az embereknek. Igaz, rend, erkölcs és hit sincs már ebben a jóléttől erkölcstelenségbe süllyedt Európában.



Szaddam Husszein elnököt kivégezték, s e kivégzés után az egyes országok megnyilvánulásaiból felmérhető, hogy mely ország hol áll erkölcsileg. Magyarország belekavarodott a megfelelni akarás, a jellemtelenség diplomáciájába. A következőben reagált a Magyar Külügyminisztérium:



"Bár Magyarország az európai értékek alapján nem fogadja el a halálbüntetést, a magyar külügyminisztérium szerint rászolgált a büntetésre Szaddám Huszein - közölte Polgár Viktor külügyi szóvivő. A külügyminisztérium szóvivője elmondta: a volt rezsim bűneinek feltárása és az igazságtétel elengedhetetlen ahhoz, hogy Irakban stabil állam jöjjön létre. Szaddám Huszein bűnösségét bíróság előtt bizonyították, és rászolgált az iraki jogrendben kiszabható legsúlyosabb büntetésre " foglalt állást a Külügyminisztérium.



A fenti nyilatkozat jellemzi az egész magyar kül-és belpolitikát. Talán fölösleges elemezni e néhány mondatot, ám az mindenképpen szembetűnő, hogy Magyarország mai politikai vezetése pontosan megfelel annak az erkölcstelen és cinikus világpolitikai vezetésnek, amely ugyan a végét járja, de végzete bekövetkeztéig még rengeteg bajt és problémát okozhat. A Külügyminisztérium eme állásfoglalása botrányosan primitív, és nem illik rá a "diplomáciai" jelző.

Olvasva e rosszul sikerült, politikai és diplomáciai jellemhibára utaló sorokat, azonnal behelyettesítettem őket, és a magyarországi helyzetre illesztettem a Szaddam elnök kivégzése utáni hivatalos magyar külügyi véleményt. Mit is írna az arab vagy a világsajtó ha:



Például Gyurcsány-ügyben: Tegnap hajnalban felakasztották Gyurcsány Ferenc magyar miniszterelnököt. A diktátor a magyar nemzet ellen elkövetett bűneiért felelt, s ez a büntetés, bár ellenkezik az EU hivatalos halálbüntetés elleni álláspontjával, Gyurcsány kiérdemelte a halált. A magyar stabilitás érdekében fontos volt a büntetés végrehajtása,vagy Horn Gyula esetében: Horn Gyulát felakasztották tegnap hajnalban. Hornt az 1956-ban elkövetett bűnei miatt akasztották fel jogszerű ítélet kihirdetése után. A halálbüntetés ellenkezik ugyan a magyar jogrenddel, de Hornt bűneinek elkövetésekor érvényben lévő jogszabályok szerint ítélték halálra. Közben előkerültek azok a dokumentumok is, amelyek bizonyították a volt pufajkás bűnösségét, s amelyeket az ő miniszterelnöksége alatt tüntettek el, vagy Olaszliszkát illetően: Tegnap hajnalban végrehajtották a halálos ítéletet azokon az olaszliszkai gyilkosokon, akik az elmúlt évben brutális kegyetlenséggel gyermekei szeme láttára megöltek egy tanárt. A kivégzés a magyarországi stabilitás érdekében a televízió nyilvánossága előtt történt. Igaz, nem szokás ilyen módon ítéletet végrehajtani, de maga a bűncselekmény olyan súlyos volt és hasonló esetek is előfordultak , hogy elrettentésképpen maga az igazságügyi miniszter rendelte el a televízió nyilvánossága előtti ítélet végrehajtást.



És ez csupán három hirtelen játszi gondolat volt.



Arra viszont senki sem adott elfogadható választ, hogy miért kellett Szaddam Husszein elnöknek meghalnia?

Részben az olaj birtoklása, másrészt az öbölháború miatti bosszú, harmadrészt pedig annak elkendőzése, hogy Irakban minden sumér emléket következetesen szétbombáztak. Olyan történelmi emlékek váltak semmivé az amerikai bombázások okán, amelyek nem kedveztek a cionista világuralmi törekvéseknek, s számos , köztük a magyar nemzet sok tízezer éves eredetét is bizonyították mind nyelvi mind csillagászati tényekkel.

Gyilkosok, őrültek, diktátorok hoztak halálos ítéletet, s hajtották azt végre Szaddam Husszein elnökön. De lehet-e bűnt még nagyobb bűnnel megtorolni? Nem!

Ha e tragikus kivégzés hatásait, következményeit elemezzük, rá kell jönnünk, hogy egy végzetes háború kezdete volt az a december végi hajnal, amelyen Szaddam Husszein meghalt. Mert ebben az ítélet végrehajtásban csúcsosodott ki Bushnak és kormányának ördögi volta. És Bush most nem először nyilvánította ki sátáni örömét az ellenség halála felett. És aki korábban gyermekek halála felett örvendezett, ma pedig egy államférfi akasztása után adott hangot megelégedettségének, az vagy nem normális, vagy egy erkölcstelen féreg, aki miközben gyilkol, demokráciáról és igazságról beszél.

Két dolgot Husszein elnökkel kapcsolatban meg kell említenünk: Az elnök az öbölháborút nem azért vívta, mert meg akart szállni egy idegen országot, hanem mert vissza akarta szerezni Iraknak Kuvaitot, amely a 16. század óta, mint a Perzsa-öböl - korábban -egyik jelentéktelen faluja, Irak része volt... Ám erről a világ médiumai alig, vagy egyáltalán nem beszéltek, akkoriban. A hallgatás és a mellébeszélés okait bizonyára nem is kell kifejtenünk.

A másik tény, hogy Bush Irak elleni magánháborúja következtében sokkal több ártatlan ember, gyermek és asszony halt meg, mint Szaddam Husszein elnök "diktátorsága" alatt. Ám, erről sem beszélnek túl sokat a világ médiumai. Mint azt sem említi senki, amit a mai politika bizonyít, Irakban csak Szaddam Husszein módszereivel lehetett a belső békét fenntartani. Ezek a módszerek azonban nem voltak olyan embertelenek, mint az amerikai jelenlét óta tapasztalt mérhetetlen jogtiprás és gyilkosságsorozat, vagyis az ostoba és a szocialista demokráciára minden ízében hasonlatos amerikai típusú demokráciára. Mindkettőben fosztóképzőként szerepel az első szó.

Az akasztással tehát, egy hazug és tisztességtelen világ, a joggal való visszaélés és a cinizmus korszaka járt le. A háború azon a hajnalon megkezdődött, s minden bizonnyal azok, akik ezt a Bush-i diktatúrát támogatták és támogatják, s akik megfogalmaznak ostoba és országukat is lejárató állásfoglalást, a gyilkosságot illetően, hasonlóképpen végzik majd, mint a most megölt iraki államelnök.

Mert minél nagyobb egy "birodalom", annál könnyebben omlik össze. És ez olyan tanulság, mint Nagy Sándor óta a tél rettentő és hadakat megsemmisítő ereje a háborúkban. A tél ereje, a természet ereje, a természetes erkölcsi erő.

Lélekben ott állok én is a meggyilkolt és falujában eltemetett elnök sírjánál, hogy lerójam kegyeletemet, s ezzel mélyen elítéljem azt a világdiktatúrát, amely mindnyájunkat fenyeget, különösen a magyarságot! És már most kérem Istent, hogy legyen irgalmas a gyilkosokhoz és az őket segítő szövetségesekhez, akik saját állításukkal is ellenkező ostobaságokat fogalmaztak meg állásfoglalásukban, hogy a gyilkosok kedvébe járhassanak. Hiszen tudjuk jól: ki mivel vétkezik, azzal bűnhődik. A bűnhődés pedig, ez esetben nem várat magára sokáig.

Stoffán György

*************

Hálás vagyok Stoffán Györgynek ezért az írásáért.
Valóban minden gondolkodni tudó ember tisztában van ennek a gyilkosságnak aljas, sunyi indítékaival. Egy idegen hatalom által erőszakosan kreált bábkormányának jogalapja sem volt az ítéletet meghozni.
Az előzményeket ismerjük, ezek közé tartozik a WTC elleni, állítólagos arab támadás is.
Sajnos meg kell állapítanom, hogy a nemzetközi terrorizmust Amerika és Izrael képviseli közvetlenül és közvetve is.
Az olajlelőhelyek mellett vajon kiknek áll elsősorban érdekében a viszonylag erős arab államok megsemmisítése?
Kiknek állt érdekében az emberiség kultúrtörténetének (többek között a szkíta, sumér, hun, magyar kapcsolatok kézzelfogható bizonyítékainak) egyik legjelentősebb tárgyi emléktárának ( pl.Ur város maradványainak) célzott lerombolása?
És most majd következik Irán, aztán még ki tudja hány áldozat.
És közben teleharsogják a világot az iszlám veszedelemmel. Kiknek áll érdekében az iszlám, mint vallás ellen uszítani a fejlett, demokratikus, vallásszabadságot hirdető országokat?
Itt valami tényleg nincs rendben, itt valaminek nagyon súlyos következményei lesznek.
Nekünk, európaiaknak nem árt résen lenni.
A vak is látja Amerika egyre erőteljesebb - már a zsarolást súroló - törekvéseit az EU önállóságának letörésére gazdasági, politikai, pénzügyi és nem utolsósorban katonai téren.
Ha ennek Európa nem tud ellenállni, akkor az Isten irgalmazzon nekünk.

Tibor

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szövetségesekhez, miniszterelnököt, állampolgáraikat, bizonyítékainak, következményeit, világdiktatúrát, fosztóképzőként, elengedhetetlen, tisztességtelen, kegyetlenséggel, megsemmisítése, halálbüntetést, következetesen, olajkészletért, bekövetkeztéig, felakasztották, megfogalmaznak, következményei, belekavarodott, állásfoglalása, álláspontjával, bábkormányának, fenntartásának, jellemtelenség, olajlelőhelyek, végrehajtották, legjelentősebb, végrehajtásban, állásfoglalást, világpolitikai, diplomáciájába, maradványainak, veszedelemmel, csillagászati, törekvéseknek, bizonyították, gyilkosság után, világ tétován, történetek előtt, olajkészletért mindenre, történések sorát, háború elindítása, rend fenntartásának, erkölcsi szabályok, jóléttől erkölcstelenségbe, egyes országok, megfelelni akarás, jellemtelenség diplomáciájába, következőben reagált, európai értékek, büntetésre Szaddám, volt rezsim, Stoffán György, Szaddam Husszein, Magyar Külügyminisztérium, Szaddám Huszein, Polgár Viktor, Például Gyurcsány-ügyben, Gyurcsány Ferenc, Horn Gyula, Horn Gyulát, Iraknak Kuvaitot, Bush Irak, Nagy Sándor, Stoffán Györgynek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  A fák lelke  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Naplemente  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Bizonyos kulturális szint nélk...  Palóc Grand Canyon  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Szép estét kedves látogatóimna...  György napra  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam Gizike bar...  Aki szeret, annak senki sem id...  Paul David Tripp Április 25  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Életművészet  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  Amit átélünk,  S a dalok tanulsága  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Föld napja április 22  A boldogság ült a világvégén  Próbálkozni kell ahhoz,  Ébredj  Esti kép  Minden gyerek jó.  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Paul David Tripp Április 23  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Jó éjt  Szép Ernő - Virágzó akácfák  A lelki élet nem arról szól, ....  Ma  Esti kép  Gaál Viktor gondolata  Föld napja április 22  Gaál Viktor gondolata  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Föld napja április 22  Ébredj  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Föld napja április 22  Ahogy emelkedik a rezgés...  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
gyilkosság után, világ tétován, történetek előtt, olajkészletért mindenre, történések sorát, háború elindítása, rend fenntartásának, erkölcsi szabályok, jóléttől erkölcstelenségbe, egyes országok, megfelelni akarás, jellemtelenség diplomáciájába, következőben reagált, európai értékek, büntetésre Szaddám, volt rezsim, igazságtétel elengedhetetlen, iraki jogrendben, fenti nyilatkozat, egész magyar, mindenképpen szembetűnő, végét járja, magyarországi helyzetre, arab vagy, magyar nemzet, magyar stabilitás, büntetés végrehajtása, 1956-ban elkövetett, halálbüntetés ellenkezik, magyar jogrenddel, volt pufajkás, halálos ítéletet, olaszliszkai gyilkosokon, elmúlt évben, magyarországi stabilitás, televízió nyilvánossága, bűncselekmény olyan, igazságügyi miniszter, olaj birtoklása, öbölháború miatti, amerikai bombázások, cionista világuralmi, végzetes háború, ítélet végrehajtásban, ellenség halála, államférfi akasztása, erkölcstelen féreg, idegen országot, világ médiumai, mellébeszélés okait, másik tény, belső békét, módszerek azonban, amerikai jelenlét, szocialista demokráciára, akasztással tehát, joggal való, cinizmus korszaka, háború azon, hajnalon megkezdődött, gyilkosságot illetően, most megölt, természet ereje, természetes erkölcsi, őket segítő, gyilkosok kedvébe, bűnhődés pedig, gyilkosságnak aljas, idegen hatalom, ítéletet meghozni, előzményeket ismerjük, olajlelőhelyek mellett, viszonylag erős, iszlám veszedelemmel, zsarolást súroló, szövetségesekhez, miniszterelnököt, állampolgáraikat, bizonyítékainak, következményeit, világdiktatúrát, fosztóképzőként, elengedhetetlen, tisztességtelen, kegyetlenséggel, megsemmisítése, halálbüntetést, következetesen, olajkészletért, bekövetkeztéig, felakasztották, megfogalmaznak, következményei, belekavarodott, állásfoglalása, álláspontjával, bábkormányának, fenntartásának, jellemtelenség, olajlelőhelyek, végrehajtották, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.